vrijdag 28 mei 2010

kleur!



midden in de fiere gemeente kuurne ligt de groene long! en op dit moment is dit het mooiste stukje van kuurne! wat zeg ik, van belgië! of van europa! van de wereld!!!

maandag 24 mei 2010

margrietje



het lang weekend zit er op! een weekend waarop fotojanus zich door de eerste felle zon liet verbranden (maar dat is nodig om vervolgens te kunnen bruinen, zegt een oud vlaams spreekwoord), een flink aantal vlindersoorten waarnam, zich aan de combinatie clapton/winwood ging vergapen en met de tokina 11-16 naar buiten kwam om eens een plant op de sensor te zetten. voorwaar een schoon weekend!

zondag 16 mei 2010

zeezicht



het is stil hier bij fotojanus. te stil misschien. een beetje blog moet dynamisch zijn, energie uitstralen...en dat vraag updates. en updates vragen fotoots. op een fotoblog toch. echter, andere beslommeringen slorpen fotojanus op en van fotograferen komt niet veel meer in huis. aangezien fotojanus zich af en toe op zee moet beginnen om de choco te verdienen op zijn boterham, en op de boterhammen van de zijnen, is er af toe tijd en ruimte voor een experiment. zoals dit bijvoorbeeld: zet eens uwe camera 4 seconden open en hou hem ondertussen stil ten opzichte van het varend voorwerp.

dinsdag 4 mei 2010

zig zag



soms kan een mens rondlopen in de natuur, en getroffen worden door een simpele, edoch mooie vorm. zoals deze zigzag - in volle ontluiking tot meerder eer en glorie van wat later groot en waarschijnlijk minder treffend zal zijn. vandaar: vastgelegd voor het nageslacht en gedeeld met al mijn fans!