zondag 16 mei 2010

zeezicht



het is stil hier bij fotojanus. te stil misschien. een beetje blog moet dynamisch zijn, energie uitstralen...en dat vraag updates. en updates vragen fotoots. op een fotoblog toch. echter, andere beslommeringen slorpen fotojanus op en van fotograferen komt niet veel meer in huis. aangezien fotojanus zich af en toe op zee moet beginnen om de choco te verdienen op zijn boterham, en op de boterhammen van de zijnen, is er af toe tijd en ruimte voor een experiment. zoals dit bijvoorbeeld: zet eens uwe camera 4 seconden open en hou hem ondertussen stil ten opzichte van het varend voorwerp.

3 opmerkingen:

bart zei

Als je na je 'stille periodes' elke keer met zo'n beeld af komt, dan mag je gerust met de regelmaat van de klok 'stillekes' zijn. Zeer schoon beeld met andere woorden. Meer van dat! En heb je ook iets gevangen op je boottochtje? (maw: wat onderzoek jij eigenlijk heden ten dage? Nog altijd meiobenthosdingk? Of moogde nu al naar échte beestjes kijken? :-) )

janus zei

mersie!
het tochtje diende om stalen te verzamelen voor de monitoring van de windmolenparken. macrobenthos dus...maar niet echt voor mezelve. dit zou moeten uitmonden in een prachtig doctoraat, en ik mag/moet daar een handje bij helpen.

rob alberts zei

Bladerend van blog naar blog kom ik hier even kijken.
Mooi zo'n blik op het wijde niets.
Vriendelijke groet.