vrijdag 28 november 2014

Vlaamse Ardennen

Het moeten niet altijd paddenstoelen zijn, hoor ik u denken.En gelijk hebt u! alhoewel fotojanus niet uitsluit dat er nog paddenstoelen de revue zullen passeren. Ze zijn toch uitermate schoon. Dit landschap vond fotojanus ook schoon. Vlaamse Ardennen! Zo maar op een fijne herftsdag. Een fijn landschap!

zaterdag 15 november 2014

de vorige post toonde al een paddenstoel. deze post toont ook een paddenstoel. en als het wat meezit, zal de volgende post ook een paddenstoelenbeeldje bevatten. het zijn namelijk toch schitterende dingen, die paddenstoelen. en ze staan er nu, in volle pracht, en volle praal. en dan worden er fotoots genomen. en gepost!

dinsdag 11 november 2014

paddenstoel!

Herfst in het land! ondanks de nog steeds rondfladderende vlinders, en de fijne temperaturen. tijd dus om paddenstoelen te gaan fotograferen. en ook tijd om met die nieuwe lightroom te leren werken. naar het schijnt kan een mens daar fotoots mee exporteren op dergelijke manier dat ze rechtsreeks op een blog kunnen. bij deze een test...met paddenstoelen!

dinsdag 4 november 2014

Dag van de Natuur

Fotojanus loopt niet alleen rond in de natuur om fotoots te nemen, ergens probeert hij ook tijd te maken om die natuur wat te beschermen, en te beheren. en als de affiche voor ons jaarlijks beheerswerkenfestijn ook een foto van eigen lens is, mag er openlijk reclame gemaakt worden op deze blog, toch? of hoe natuurfotografie en natuurbeheer hier versmelten!